SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Predsednik Pahor z videosporočilom nagovoril mlade podjetnike in inovatorje ob zaključnem dogodku Fundacije za ustvarjalne mlade

Ljubljana, 24. 9. 2020 | sporočila za javnost, izjave

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je z videosporočilom nagovoril mlade podjetnike in inovatorje ob zaključnem dogodku Fundacije za ustvarjalne mlade, ki letos poteka virtualno. Že lani je predsednik Pahor v Predsedniški palači priredil sprejem za prvo generacijo štipendistov, kjer je podelil nagrado za najuspešnejši mladinski start-up in najboljšo globalno odgovorno idejo. Čestitke letošnjim podjetnikom in srečno novi generaciji!Besedilo nagovora. Velja govorjena beseda!

Dragi mladi podjetniki, tisti, ki si to želite postati, spoštovani mentorji.

Sedanji čas je nekaj posebnega in izjemnega. Življenje, kot smo ga poznali in živeli doslej, se je spremenilo. A te spremembe poskusimo razumeti kot priložnosti in jih izkoristimo za nekaj novega, še bolj inovativnega in še bolj naprednega. Mladi inovatorji in podjetniki. Že sedaj se lahko pohvalite z vidnimi poslovnimi uspehi. Razmišljajte še naprej s svojo glavo, sledite svojim sanjam in se ne bojte porazov. Ti niso konec poti, so njen del. Nagrajeni ste s tem, da imate talent, da to, kar delate, počnete s strastjo in navdušenjem. Predvsem pa nikoli ne odnehate in greste naprej.

Čestitam vsem, ki ste prehodili pot do današnjega slovesnega zaključka. Mentorjem po tej poti izrekam iskreno zahvalo, da mladim nudite oporo v najtežjih trenutkih preizkušenj in jih na njihovi poslovni poti nenehno opogumljate.
Do cilja naj vas še naprej vodita vztrajnost in pogum. Srečno!