SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Predsednik republike Borut Pahor je danes z Anino zvezdico nadaljeval projekt »SKUPAJ – spodbujajmo drug drugega«

Ljubljana, 7. 6. 2013 | sporočila za javnost

Predsednik republike je danes nadaljeval projekt »SKUPAJ – spodbujajmo drug drugega« v Ljubljani, kjer se je pridružil Ani Lukner in prostovoljcem Anine zvezdice, ki zbirajo in pripravljajo pakete hrane ter drugih dobrin za socialno ogrožene družine.

Predsednik republike z Anino zvezdico nadaljuje projekt "SKUPAJ - Spodbujajmo drug drugega"
Foto: Nebojša Tejić / STA

Pred začetku dela je Ana Lukner predsedniku republike Borutu Pahorju predstavila dosedanje uspešne akcije zbiranja dobrin, ki jih je skupaj s sodelavci pri projektu izvedla v okviru projekta Anine zvezdice in mu v skladu z navodili predstavila delo pripravljanja ter sprejemanja paketov hrane za socialno ogrožene družine. Predsednik republike je ob tem Ani Lukner čestital za dejavnost, "ki jo je skupaj s sodelavci razširila do te mere, da je postala sinonim za dobrodelna prizadevanja in solidarnost". Dodal je, da se takih akcij udeležuje, ker želi spodbuditi ljudi, da si med saboj pomagamo, ker nikoli ne vemo, kdaj se bomo morda znašli v situaciji, ko bomo potrebovali pomoč drugih. »Ko so težke razmere, ni pomembnejšega občutka kot ta, da se lahko zaneseš na nekoga drugega", je še povedal predsednik republike.

Borut Pahor nadaljuje svoj projekt »SKUPAJ - spodbujajmo drug drugega«, zdaj kot predsednik republike. V okviru tega projekta se bo predvidoma enkrat mesečno v različnih slovenskih krajih družil, delal in se pogovarjal z različnimi poklicnimi, generacijskimi, socialnimi in drugimi skupinami.