Sprejem za najboljše slovenske športnice in športnike v letu 2018 in udeležba predsednika republike na prireditvi Športnik leta 2018

Ljubljana, 19. 12. 2018 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in dr. Jernej Pikalo, podpredsednik vlade in minister za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije, bosta v sredo, 19. decembra 2018, ob 18. uri priredila sprejem za najboljše slovenske športnice in športnike v letu 2018.

Predsednik Pahor in minister Pikalo bosta ob tej priložnosti zbrane športnice in športnike nagovorila, v njihovem imenu pa bo spregovorila športna plezalka Janja Garnbret. Na sprejemu bodo nastopili slovenski plesalci akrobatskega rock'n'rolla, ki so na nedavnem finalu svetovnega pokala dosegli najvišja mesta.


Novinarje, fotoreporterje in snemalce obveščamo, da bo vhod in hkrati zbirno mesto na Gregorčičevi ulici 20 (vhod garaže) ob 17.45, od koder vas bomo pospremili v Veliko dvorano Predsedniške palače.


LOKACIJA: Velika dvorana Predsedniške palače, Prešernova 8, Ljubljana


Predsednik republike Borut Pahor se bo v sredo, 19. decembra 2018, ob 20. uri udeležil tudi prireditve Športnik leta 2018.


LOKACIJA: Cankarjev dom (Gallusova dvorana), Prešernova cesta 10, Ljubljana