Predsednik republike na podlitvi nagrad Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2014

Ljubljana, 4. 3. 2015 | sporočila za javnost

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se je v Cankarjevem domu udeležil slavnostne podelitve najstarejših in najprestižnejših priznanj gospodarstvenikom - nagrad Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2014.

Predsednik Pahor je vsem nagrajencem čestital in o letošnji glavni temi 47. podelitve nagrad, o pogumu dejal: "Sreča je na strani pogumnih". Nagrado je predsednik Pahor vročil direktorici družinskega podjetja Plastika Skaza Tanji Skaza.

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se je v Cankarjevem domu udeležil slavnostne podelitve najstarejših in najprestižnejših priznanj gospodarstvenikom - nagrad Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2014

Tokratni prejemniki nagrad so sicer nekdanji predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič, direktor Gen energije Martin Novšak, direktorica Plastike Skaza Tanja Skaza, preminuli direktor družbe Agito Miroslav Brus, direktor družbe Radgonske gorice Gornja Radgona Borut Cvetkovič, direktor podjetja Tehnos iz Žalca Anton Kisovar ter direktor in tehnični direktor družbe Keko - Oprema iz Žužemberka Anton Konda in Jože Štupar.