Predsednik Pahor bo v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico priredil pogovor »Pripravljenost obrtnikov in podjetnikov na ohlajanje gospodarstva«

Ljubljana, 23. 4. 2019 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo v torek, 23. aprila 2019, ob 14. uri v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico priredil pogovor »Pripravljenost obrtnikov in podjetnikov na ohlajanje gospodarstva«. Pogovoru bo sledil sprejem za obrtnike in podjetnike.

V pogovoru bodo sodelovali Stane Malerič, lastnik in ustanovitelj podjetja KMS Malerič d.o.o., Marija Čop, prokuristka Lojze Čop s.p. gostinstvo - trgovina - prevozništvo "Pr Čop", Franc Meža, direktor podjetja SEBA d.o.o., in dr. France Arhar, svetovalec predsednika Republike Slovenije. Pogovor bo vodil Danijel Lamperger, direktor Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

V pogovoru se bodo udeleženci vprašali, ali so obrtniki in podjetniki ustrezno pripravljeni na ohlajanje gospodarstva v evrskem območju, kaj smo se naučili v obdobju po letu 2008, ko smo se soočili z gospodarsko krizo, kako je na morebitno krizo pripravljena Slovenija ter kaj svetujejo obrtniki in podjetniki.


Dogodek bo odprt za medije. Medije obveščamo, da bo vhod in zbirno mesto na Gregorčičevi ulici 20 (vhod Garaže) ob 13.45, od koder vas bodo pospremili v Veliko dvorano.


LOKACIJA: Veliki dvorana Predsedniške palače, Prešernova 8, Ljubljana.