SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik Pahor bo na uradnem obisku v Sloveniji gostil predsednika Republike Indije Rama Natha Kovinda (AKREDITACIJE!)

Ljubljana, 15. 9. 2019 | napovednik

Na povabilo predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja bo od 15. do 17. septembra 2019 na uradnem obisku v Sloveniji predsednik Republike Indije Ram Nath Kovind. Gre za prvi obisk predsednika Republike Indije v Republiki Sloveniji in kot takšen predstavlja odlično priložnost za dodaten zagon že tako zelo dobrih odnosov med državama in poglobitev političnega dialoga ter gospodarskega sodelovanja. Ob obisku bo potekala tudi poslovna konferenca.Predstavniki medijev boste za spremljanje obiska potrebovali AKREDITACIJSKE PRIPONKE, zato vas prosimo, da se akreditirate prek spletnega akreditacijskega sistema Urada Vlade RS za komuniciranje.http://akreditacije.ukom.gov.si/
 
Akreditirate se lahko od petka, 6. septembra 2019, do četrtka, 12. septembra 2019, do 15. ure.
 
Akreditacijske priponke boste predstavniki medijev lahko prevzeli v petek, 13. septembra 2019, na Uradu Vlade RS za komuniciranje, med 12. in 14. uro.

Za morebitna dodatna vprašanja v zvezi z akreditacijami se obrnite na Andreja Savellija, tel.: 01/478-2698, GSM: 031/855-127, e-mail: andrej.savelli@gov.si.