SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Predsednik Pahor se je udeležil slovesne prireditve ob 25. podelitvi priznanj za osebnost leta v akciji Ona ali On - dejanje leta

Postojna, 11. 1. 2020 | sporočila za javnost

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se je udeležil slovesne prireditve ob 25. podelitvi priznanj za osebnost leta v akciji Ona ali On - dejanje leta in 25. obletnici delovanja Radia 94. Predsednik republike je bil na prireditvi slavnostni govornik in Radiu 94 ob 25. obletnici podelil "pisno zahvalo za 25 let skrbnega spremljanja utripa primorsko-notranjske regije in za navdihujoče humanitarno delovanje". Kot je v nagovoru dejal predsednik Pahor, predstavlja prireditev edinstven regionalni dogodek v Sloveniji, ki slavi skupnost.

Na gala prireditvi regionalnega Radia 94 v Postojni so razglasili osebnost leta 2019 po izboru poslušalcev radia, v sodelovanju z GZS in OZS pa nagradili podjetniški in gospodarski uspeh leta. Ona leta 2019 je postala predsednica Društva za zaščito živali Postojna Silva Bajc. Kot strastna zagovornica živali si je priznanje prislužila z delom v društvu in širjenjem zavesti o pravilnem odnosu do živali, na njeno pobudo je leta 2012 v okviru Bolnice za živali Postojna za nekaj let zaživelo tudi zavetišče za živali.

Za podjetniški uspeh leta je bilo nagrajeno družinsko podjetje EVMA iz Logatca, ki tempo razvoja vizualnih komunikacij v Sloveniji narekuje že več kot 30 let. Naziv gospodarski uspeh leta 2019 pa je šel v roke postojnski družbi Unika TTI, najstarejšemu domačemu veleprodajalcu igrač z lastno blagovno znamko Unikatoy, in ilirskobistriški družbi PET PAK, ki proizvaja PET plastenke s širokim vratom.

Slovesnost se je zaključila z donacijo novega ultrazvočnega aparata podjetja TGP Logistika Koper Bolnišnici za ženske bolezni in porodništvo Postojna.

Predsednik Pahor se je udeležil slovesne prireditve ob 25. podelitvi priznanj za osebnost leta v akciji Ona ali On - dejanje leta
Foto: Tamino Petelinšek/STA