SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor v sredo s predsednicama in predsedniki parlamentarnih strank (AKREDITACIJE!)

Brdo pri Kranju, 24. 2. 2021 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo v sredo, 24. februarja 2021, ob 11. uri, na Gradu Brdo priredil srečanje predsednic in predsednikov parlamentarnih strank. Srečanja se bodo udeležili Janez Janša, predsednik SDS, Tanja Fajon, predsednica SD, Zdravko Počivalšek, predsednik SMC, Matej Tonin, predsednik NSi, Karl Erjavec, predsednik DeSUS, Alenka Bratušek, predsednica SAB, in Zmago Jelinčič Plemeniti, predsednik SNS.

Po srečanju, predvidoma ob 13. uri, bo sledila novinarska konferenca predsednika republike in voditeljev parlamentarnih strank, ki bodo to želeli. Po izjavah bodo odgovarjali na vaša vprašanja.


OBVESTILO MEDIJEM (AKREDITACIJE!)

Medijske hiše obveščamo, da bo pred srečanjem ob 11. uri potekal fototermin za snemalce in fotografe. Zbirno mesto bo na vhodu na posestvo Brdo (nasproti vhoda v hotel) najkasneje ob 10.30, od koder vas bomo pospremili do Gradu Brdo. Zaradi varnostnega pregleda prosimo, da ste na dogovorjenem mestu pravočasno.

Predstavnike medijev, ki bi se želeli udeležiti novinarske konference obveščamo, da je zbirno mesto na vhodu na posestvo Brdo (nasproti vhoda v hotel) najkasneje ob 12.30, od koder vas bomo pospremili do Gradu Brdo. Zaradi varnostnega pregleda prosimo, da ste na dogovorjenem mestu pravočasno.

Ob upoštevanju ukrepov Vlade Republike Slovenije za zajezitev širitve nove koronavirusne bolezni, bodo v Kristalni dvorani Gradu Brdo pripravljene delovne postaje. Zaradi ustrezne priprave (uvodni fototermin in novinarska konferenca) je NUJNA akreditacija novinarjev (tudi snemalcev, fotografov in ekipe) na elektronski naslov: urad.predsednika@predsednik.si in petra.arsic@predsednik.si (ime in priimek, medij, elektronski naslov in kontaktna telefonska številka – mobilni telefon). AKREDITACIJA JE NUJNA DO SREDE, 24. februarja 2021 DO 10.URE. Prosimo vas, da ves čas spremljanja dogodka upoštevate vsa priporočila in navodila pristojnih. Nošenje mask, razkuževanje rok in vzdrževanje primerne razdalje je obvezno!

Novinarsko konferenco boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani Urada predsednika Republike Slovenije www.predsednik.si in preko https://vzivo.sta.si/.

Za več informacij lahko pokličete Petro Aršič, svetovalko predsednika republike, na kontaktno telefonsko številko 041 218 345.

LOKACIJA srečanja: Veliki kristalni salon Gradu Brdo, Grad Brdo, Predoslje 39, Kranj

LOKACIJA novinarske konference: Kristalna dvorana Gradu Brdo, Grad Brdo, Predoslje 39, Kranj