SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik Pahor bo priredil slavnostni sprejem ob zaključku akcije Moj zdravnik 2020

Ljubljana, 28. 9. 2020 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo v ponedeljek, 28. septembra 2020, ob 13.30 v Predsedniški palači priredil slavnostni sprejem ob zaključku akcije Moj zdravnik 2020.

Vseslovenska akcija Moj zdravnik je letos potekala štiriindvajsetič, njena osrednja tema pa je bila povezovanje in sodelovanje. Sodelujoči so izbirali najsrčnejše zdravnice in zdravnike in jim s tem izkazali hvaležnost za njihovo požrtvovalno delo. Glasovanje je potekalo v desetih kategorijah: Moj družinski zdravnik, Moj pediater, Moj ginekolog, Moj onkolog, Moj zobozdravnik, Moj nevrolog, Moj urolog, Moj kardiolog, Moj oftalmolog in Moj ortoped. Naziv Moj zdravnik 2020 prejme zdravnik ali zdravnica, ki prejme največ glasov.


LOKACIJA: Velika dvorana, Predsedniška palača


Medije, ki bodo spremljali dogodek, obveščamo, da je vhod in zbirno mesto na Gregorčičevi ulici 20 (vstop pri garažah) ob 13.15, od koder vas bomo pospremili do Velike dvorane. Hkrati prosimo, da upoštevate ukrepe za preprečevanje širitve okužbe (nošenje mask, razkuževanje rok in vzdrževanje varne razdalje)!