SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Učenke in učenci, ki so predsedniku republike v Tepanju priredili nepozaben sprejem s posebnimi častmi, na obisku v Predsedniški palači, kjer jim bo predsednik Pahor pripravil posebno presenečenje

Ljubljana, 25. 11. 2022 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo jutri, v petek, 25. novembra 2022, ob 9. uri v Predsedniški palači sprejel učenke in učence Podružnice Tepanje Osnovne šole Ob Dravinji.

Predsednik republike je otroke na obisk v Predsedniško palačo povabil v znak hvaležnosti za gostoljubje in edinstven sprejem, ki so mu ga bili pripravili 17. novembra, ko se je udeležil slovesnosti ob odprtju prenovljenih prostorov njihove podružnične šole.

Maja, Gašper in Jurij so skupaj s sošolkami in sošolci in ob pomoči učiteljic in učiteljev predsedniku republike priredili sprejem s posebnimi častmi, v katerem so uprizorili vloge pribočnika predsednika republike, poveljnika častne garde in gardistov ter vodje protokola. Predsednik Pahor je bil nad domiselnostjo in prepričljivim nastopom otrok navdušen in je dejal, da se »nič se ne more primerjati s tem doživetjem«.

Da bi se jim zahvalil, je predsednik Pahor otroke povabil na obisk v Predsedniško palačo in na sladoled, ob tej priložnosti pa jim bo pripravil tudi posebno presenečenje.


Več informacij o prireditvi v Tepanju: https://bit.ly/3i9dXh1 in https://bit.ly/3V2ZOAw.


LOKACIJA: Velika dvorana, Predsedniška palača


Predstavnike medijev, ki bodo spremljali obisk učencev, obveščamo, da je vhod in zbirno mesto na Gregorčičevi ulici 20 (vstop pri garažah) ob 8.45, od koder vas bomo pospremili do Velike dvorane.


Utrinek sprejema v Tepanju:

Predsednik Pahor na prav posebni slovesnosti ob odprtju prenovljene Podružnice Tepanje OŠ Ob Dravinji: »Nič se ne more primerjati s tem doživetjem«