SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 

Predsednik republike z vodstvom in zaposlenimi podjetja Mineral o njihovih uspešnih prilagoditvah delovnega procesa in izkušnjah dela v času epidemije

Oplotnica, 2. 3. 2021 | napovednik

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor bo na povabilo vodstva podjetja Mineral d.o.o., podjetja za pridobivanje, predelavo in montažo naravnega kamna, v torek, 2. marca 2021, ob 10.30 obiskal kamnolom Cezlak.

Namen obiska predsednika republike je srečanje z vodstvom podjetja in zaposlenimi, ki so skupaj uspešno prilagodili delovni proces, da v času epidemije covida-19 lahko poteka nemoteno in ob upoštevanju vseh ukrepov proti širjenju bolezni. Predstavniki vodstva in zaposleni bodo predsedniku Pahorju predstavili svoje izkušnje dela v času epidemije.

Podjetje Mineral d.o.o. je družba z dolgoletno tradicijo pri pridobivanju, predelavi, montaži in prodaji naravnega kamna, predvsem tonalita in apnenca. Kamnolom Cezlak, kjer podjetje pridobiva tradicionalni pohorski tonalit, v letošnjem letu praznuje 130. obletnico začetka eksploatacije naravnega kamna na tem območju in 110. obletnico izdaje katastrskega načrta kamnoloma.


LOKACIJA: kamnolom Cezlak, Cezlak 15, 2317 Oplotnica


Obisk kamnolomna Cezlak je odprt za medije. Predstavnike medijev prosimo, da upoštevate ukrepe za preprečevanje širitve okužbe (nošenje mask, razkuževanje rok in vzdrževanje varne razdalje).
Pred ogledom kamnoloma, obratov za predelavo tonalita ter muzeja kamnoloma se bo predsednik republike srečal z vodstvom podjetja. Zaradi upoštevanju ukrepov za zajezitev širitve okužbe je fototermin za srečanje predsednika republike z vodstvom podjetja predviden le za uradnega fotografa in snemalca.