SI  EN  |  Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse
 
 
 

Zaposleni


Imenovani funkcionarji v mandatu 2017 - 2022Nataša Kovač
generalna sekretarka
Predsednik republike Borut Pahor je Natašo Kovač s 23. decembrom 2017 imenoval za generalno sekretarko.

dr. Alja Brglez
vodja kabineta predsednika republike
Predsednik republike Borut Pahor je dr. Aljo Brglez s 23. decembrom 2017 imenoval za vodjo kabineta predsednika republike.


dr. France Arhar
svetovalec predsednika republike

Predsednik republike Borut Pahor je dr. Franceta Arharja s 23. decembrom 2017 imenoval za svetovalca predsednika republike v statusu nepoklicnega funkcionarja.


prof. dr. Ernest Petrič
svetovalec predsednika republike
Predsednik republike Borut Pahor je prof. dr. Ernesta Petriča s 23. decembrom 2017 imenoval za svetovalca predsednika republike v statusu nepoklicnega funkcionarja.

akad. dr. Boštjan Žekš
svetovalec predsednika republike
Predsednik republike Borut Pahor je akad. dr. Boštjana Žekša s 23. decembrom 2017 imenoval za svetovalca predsednika republike v statusu nepoklicnega funkcionarja.

Vlasta Nussdorfer
svetovalka predsednika republike
Predsednik republike Borut Pahor je Vlasto Nussdorfer s 6. majem 2019 imenoval za svetovalko predsednika republike v statusu nepoklicnega funkcionarja.

Špela Vovk M.A.
svetovalka predsednika republike za komuniciranje
in odnose z javnostmi
Predsednik republike Borut Pahor je Špelo Vovk s 23. decembrom 2017 imenoval za svetovalko predsednika republike za komuniciranje in odnose z javnostmi.

Petra Aršič
svetovalka predsednika republike za organiziranje dogodkov
Predsednik republike Borut Pahor je Petro Aršič s 23. decembrom 2017 imenoval za svetovalko predsednika republike za organiziranje dogodkov.dr. Smiljana Knez
svetovalka predsednika republike za zunanje zadeve
Predsednik republike Borut Pahor je dr. Smiljano Knez s 1. avgustom 2019 imenoval za svetovalko predsednika republike za zunanje zadeve.Imenovani funkcionarji v mandatu 2012 - 2017Nataša Kovač
generalna sekretarka
Predsednik republike Borut Pahor je Natašo Kovač s 23. decembrom 2012 imenoval za generalno sekretarko. Funkcijo je nastopila 24. decembra 2012.

dr. Alja Brglez
vodja kabineta predsednika republike
Predsednik republike Borut Pahor je dr. Aljo Brglez s 1. februarjem 2013 imenoval za vodjo kabineta predsednika republike.

Špela Vovk M.A.
svetovalka predsednika republike za komuniciranje
in odnose z javnostmi
Predsednik republike Borut Pahor je Špelo Vovk s 24. decembrom 2012 imenoval za svetovalko predsednika republike za komuniciranje in odnose z javnostmi. Funkcijo je nastopila 25. decembra 2012.

akad. dr. Boštjan Žekš
svetovalec predsednika republike za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo
Predsednik republike Borut Pahor je akad. dr. Boštjana Žekša s 1. januarjem 2013 imenoval za svetovalca predsednika republike za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo v statusu nepoklicnega funkcionarja.

prof. dr. Ernest Petrič
svetovalec predsednika republike
Predsednik republike Borut Pahor je prof. dr. Ernesta Petriča s 1. septembrom 2017 imenoval za svetovalca predsednika republike v statusu nepoklicnega funkcionarja.

mag. Uroš Krek
namestnik generalne sekretarke / svetovalec predsednika republike za nacionalno varnost
Predsednik republike Borut Pahor je mag. Uroša Kreka s 23. decembrom 2012 imenoval za namestnika generalne sekretarke.

Marko Makovec
Svetovalec predsednika republike za zunanje zadeve
Predsednik republike Borut Pahor je Marka Makovca s 1. januarjem 2013 imenoval za svetovalca predsednika republike za zunanje zadeve.


mag. Helena Kamnar
svetovalka predsednika republike za ekonomsko in socialno politiko
Predsednik republike Borut Pahor je mag. Heleno Kamnar s 1. januarjem 2013 imenoval za svetovalko predsednika republike za ekonomsko in socialno politiko.